Målning av möbler - redesign

Vi tror att de flesta gärna vill hjälpa till att bidra till en bättre miljö men det är inte alltid lätt att veta hur.
Vi brinner för att återbruka och det är fantastiskt att få ge nytt liv till en gammal möbel! Att ta vara på gammal charm är en fröjd och ger oss en möjlighet att göra en insats för miljön och visst är det något alldeles särskilt med möbler från svunna tider…
Även Dina nyare möbler kan ju ha gjort sitt, kanske har Du tröttnat på Dina kökspallar i björk eller tycker helt enkelt inte att furu är så charmigt längre? Men pensel och färg skapar vi magi och vi hjälper gärna till med idéer om hur vi kan ge Dina möbler ett nytt liv.
Med omtanke om miljön målar jag endast med vattenbaserade färger, i övrigt är det Din smak och hur Du vill ha Din möbel som styr det mesta. Jag målar efter Ditt önskemål och endast för hand, med pensel. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på Dig som kund, hur Du vill att Din möbel ska se ut. Det gäller högblank eller matt, slitet eller inte och så vidare…
Vi utför även enklare renovering av Dina gamla möbler så tveka inte att kontakta oss även med lite slitna objekt. Det går att göra underverk!
Genom samarbete med skickliga tapetserare kan vi även erbjuda omklädsel och stoppning av Dina möbler.

Madam Eleonora kan hämta och lämna möbler i vårt närområde.

Om Du vill ha hjälp med redesign av Din möbel så kontakta oss via kontaktformulär, ring eller sms:a. Du får alltid ett fast pris innan vi påbörjar arbetet.

(beskrivning saknas!!)